Ring i dag - Byggefirmaet Andersen!

20 66 62 49

Om Byggefirmaet Andersen

Nr. 1  Gl. Hammelvej 57

Byggefirmaet Andersen ApS blev grundlagt i 2006 af Henrik Andersen, som stadig driver firmaet i dag.

Et hus bygget af Byggefirmaet Andersen ApS udføres altid i en meget gennemført kvalitet. Med kompetente håndværkere opnås kvaliteten, som vi til en hver tid kan stå inde for.

God service og højt kvalitetsniveau er nøgleordene!

For Byggefirmaet Andersen ApS er det vigtigt, at vores kunder er tilfredse. Vores bedste anbefalinger til fremtidige projekter er et fundament af solide projekter bag os.

Vi udfører opgaver inden for traditionelt tømrer- og snedkerarbejde, murearbejde, brolægning, tilbygninger, renoveringer, nybyggerier m.m. Som en naturlig del af vores høje kvalitetsniveau, er vi meget optaget af miljø, varmeforbrug m.m. og bygger altid efter nyeste standarder for isolering, materialer, lavenergi osv. Et lavenergi hus i Energiklasse 2015 vil koste ca. 3-5 % mere end et energiklasse 2010, men det vil tjene sig hjem igen efter ca. 5-10 år. Et ekstra plus er at huset vil udlede mindre Co2.

Vores primære opgaver er nybyggeri, hvor vores ekspertise er gode gedigene huse med mange gode håndværksmæssige detaljer. Husene kan bygges vedligeholdelsesfrie og leveres med haveanlæg. Prisen starter ved 11.000 kr. op til 16.000 kr. per m² og leveres indflytningsklare.

Vi tegner og bygger også efter jeres ønsker uden merpris.

Kort sagt - få dine boligdrømme opfyldt hos Byggefirmaet Andersen ApS.

Ring for et uforpligtende tilbud!

Fagområder

Byggefirmaet Andersen

Byggefirmaet Andersen på Youtube